Red Barnet Ungdom vil ha' en børnevenlig verden hvor børn og unges rettigheder bli'r taget alvorligt

Stand-up i Huset i Magstræde

Kom og grin i en god sags tjeneste

Hver tirsdag aften kl. 20 er der Stand Up i Huset i Magstræde i en god sags tjeneste. Red Barnet Ungdom og komikeren Niels Forsberg er nemlig gået sammen om at massere københavnernes lattermuskler – og alt overskuddet fra døren går ubeskåret til Red Barnet Ungdoms fire indsatsområder: asyl, antimobning, integration og internationalt arbejde.

Det koster 25 kr. at komme ind, men hvis du er medlem af Red Barnet Ungdom, som koster 100 kr. for et helt år, kommer du gratis ind. Dørene åbner kl 19:30.
NB! Er du helt ny-indmeldt, så tag lige et print med af bekræftelsen på din tilmelding.


Bliv medlem her

Og det kan godt betale sig, hvis du nyder at se Stand-Up, for der er store navne på tapetet: I efteråret 2011 havde Huset bl.a. to udsolgte forestillinger med Frank Hvam, og i januar havde du muligheden for at se Omar Marzouks testshow. Så giv din ven eller veninde en god oplevelse og tag ham/hende med til Stand-Up i Huset næste tirsdag kl. 20.

Program

Programmet kan du finde på Stand-Up i Huset's Facebook side.


Arrangementet foregår på tirsdage klokken 20.00 i Underkanten.

Dørene åbner kl 19:30


 


Kontakt

Stand-Up ansvarlig
Alexander Normann Jørgensen
alexander
@redbarnetungdom.dk

Medarrangører

Se billeder fra jubilæet!


Nyheder

Yusuf & drengene fra Valby forvandles til vildmænd
10 modige drenge fra Valby Drengeklub var for nylig på vildmandstur, hvor de blev udfordret med grænseoverskridende manddomsprøver i den frie natur. Vildmændene blev i et døgn taget ud af faste og trygge omgivelser og blev udfordret med prøvelser som brændehugning, båltændingskonkurrence, natteløb og shelterovernatning.
Lise og MobSquad vandt 'Årets Sociale Projekt'
Det var en nervepirrende aften for de frivillige fra MobSquad, da Frivillighedens Dag løb af stablen. Antimobningsprojektet var nomineret til kategorien ’Årets Sociale Projekt’. Det viste sig at blive en glædesfuld aften – Red barnet Ungdom tog prisen for andet år i træk. I år med antimobbeprojektet MobSquad. Anerkendelse af projektet skaber stolthed blandt de frivillige.
Kan man gøre en Tivoli-tur til læring? Kom og høre mere på Landsmødet!
Kom også og brug din demokratiske indflydelse, når Red Barnet Ungdom holder det årlige vigtige Landsmøde d. 8.-9. november. Du kan blandt andet være med til at vælge RBU’s bestyrelse og få en hyggelig weekend med de andre medlemmer.
Julie griner med de andre frivillige
Efterårets uddannelsesdag 2014 udfoldede sig for nylig med glade og engagerede frivillige - det blev en dag i inspirationens, fællesskabets og morskabens tegn.
Læs flere nyheder
Red Barnet Ungdom / Rosenørns Allé 12 / 1634 København V / Tlf: 35 24 85 42 / redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk