Red Barnet Ungdom vil ha' en børnevenlig verden hvor børn og unges rettigheder bli'r taget alvorligt

Stand-up i Huset i Magstræde

Kom og grin i en god sags tjeneste

Hver tirsdag aften kl. 20 er der Stand Up i Huset i Magstræde i en god sags tjeneste. Red Barnet Ungdom og komikeren Niels Forsberg er nemlig gået sammen om at massere københavnernes lattermuskler – og alt overskuddet fra døren går ubeskåret til Red Barnet Ungdoms fire indsatsområder: asyl, antimobning, integration og internationalt arbejde.

Det koster 25 kr. at komme ind, men hvis du er medlem af Red Barnet Ungdom, som koster 100 kr. for et helt år, kommer du gratis ind. Dørene åbner kl 19:30.
NB! Er du helt ny-indmeldt, så tag lige et print med af bekræftelsen på din tilmelding.


Bliv medlem her

Og det kan godt betale sig, hvis du nyder at se Stand-Up, for der er store navne på tapetet: I efteråret 2011 havde Huset bl.a. to udsolgte forestillinger med Frank Hvam, og i januar havde du muligheden for at se Omar Marzouks testshow. Så giv din ven eller veninde en god oplevelse og tag ham/hende med til Stand-Up i Huset næste tirsdag kl. 20.

Program

Programmet kan du finde på Stand-Up i Huset's Facebook side.


Arrangementet foregår på tirsdage klokken 20.00 i Underkanten.

Dørene åbner kl 19:30


 


Kontakt

Stand-Up ansvarlig
Alexander Normann Jørgensen
alexander
@redbarnetungdom.dk

Medarrangører

Se billeder fra jubilæet!


Nyheder

Barnets Ven udvider efter stor bevilling
Læs nærmere om den flotte bevilling, som Barnets Ven har modtaget fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Du kan bl.a. få mere af vide om hvilke initiativer, der nu kan iværksættes på grund af bevillingen.
UNG2400 fejrer nyudklækkede rollemodeller
Læs om Ung2400s rollemodelsreception, hvor projektets nye dygtige rollemodeller skal hylles. De er nu udlærte til at tage ud og holde interessante foredrag.
Barnets Ven holdt vellykket sommerfest
Læs her om Barnets Vens succesfulde sommerarrangement. ’Move Your Hoods’ kom på besøg med et underholdningsprogram, der gjorde dagen særdeles aktiv, sjov og legende
Eventoversigt
I denne oversigt kan du læse om hvilke spændende og festlige arrangementer, der finder sted i den nærmeste fremtid. Her kan du bl.a. få nærmere information om Uddannelsesdagen, Ung2400s rollemodelsreception, Børnekonventionens fødselsdag og Landsmødet.
Læs flere nyheder
Red Barnet Ungdom / Rosenørns Allé 12 / 1634 København V / Tlf: 35 24 85 42 / redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk