Red Barnet Ungdom vil ha' en børnevenlig verden hvor børn og unges rettigheder bli'r taget alvorligt

Red Barnet Ungdoms Asylprojekter

Projekter

Red Barnet Ungdom har på nuværende tidspunkt projekter på syv af landets asylcentre. Vi har projekter på Center Sandholm, Center Kongelunden, Center Avnstrup, Center Jelling, Center Brovst, Center Randers samt Vipperød. De forskellige centre varetager forskellige opgaver. Jelling og Brovst er opholdscentre, hvor asylansøgerne venter på behandlingen af deres sag.

Avnstrup er et udrejsecenter, hvor asylansøgere flytter til, hvis de får afslag på asyl, men ikke kan rejse hjem med det samme. Sandholm er et både modtagecenter og er landets største asylcenter. Kongelunden er et specielt omsorgscenter, der tager sig af asylansøgere med psykiske eller fysiske problemer.

Red Barnet Ungdom laver også aktiviteter for børnene, der bor på kvindecenteret, der ligger lige ved siden af Center Kongelunden. Center Vipperød er et såkaldt børnecenter for uledsagede mindreårige og fungerer både som modtage- og opholdscenter

Læs mere om Red Barnet Ungdoms aktiviteter på asylcentrene ved at klikke på de enkelte projekter i menuen til højre.

Vil du læse mere om de enkelte centre så gå ind på Dansk Røde Kors’ hjemmeside.


Nyheder

Barnets Ven udvider efter stor bevilling
Læs nærmere om den flotte bevilling, som Barnets Ven har modtaget fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Du kan bl.a. få mere af vide om hvilke initiativer, der nu kan iværksættes på grund af bevillingen.
UNG2400 fejrer nyudklækkede rollemodeller
Læs om Ung2400s rollemodelsreception, hvor projektets nye dygtige rollemodeller skal hylles. De er nu udlærte til at tage ud og holde interessante foredrag.
Barnets Ven holdt vellykket sommerfest
Læs her om Barnets Vens succesfulde sommerarrangement. ’Move Your Hoods’ kom på besøg med et underholdningsprogram, der gjorde dagen særdeles aktiv, sjov og legende
Eventoversigt
I denne oversigt kan du læse om hvilke spændende og festlige arrangementer, der finder sted i den nærmeste fremtid. Her kan du bl.a. få nærmere information om Uddannelsesdagen, Ung2400s rollemodelsreception, Børnekonventionens fødselsdag og Landsmødet.
Læs flere nyheder
Red Barnet Ungdom / Rosenørns Allé 12 / 1634 København V / Tlf: 35 24 85 42 / redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk