Red Barnet Ungdom vil ha' en børnevenlig verden hvor børn og unges rettigheder bli'r taget alvorligt

Red Barnet Ungdoms Asylprojekter

Projekter

Red Barnet Ungdom har på nuværende tidspunkt projekter på syv af landets asylcentre. Vi har projekter på Center Sandholm, Center Kongelunden, Center Avnstrup, Center Jelling, Center Brovst, Center Randers samt Vipperød. De forskellige centre varetager forskellige opgaver. Jelling og Brovst er opholdscentre, hvor asylansøgerne venter på behandlingen af deres sag.

Avnstrup er et udrejsecenter, hvor asylansøgere flytter til, hvis de får afslag på asyl, men ikke kan rejse hjem med det samme. Sandholm er et både modtagecenter og er landets største asylcenter. Kongelunden er et specielt omsorgscenter, der tager sig af asylansøgere med psykiske eller fysiske problemer.

Red Barnet Ungdom laver også aktiviteter for børnene, der bor på kvindecenteret, der ligger lige ved siden af Center Kongelunden. Center Vipperød er et såkaldt børnecenter for uledsagede mindreårige og fungerer både som modtage- og opholdscenter

Læs mere om Red Barnet Ungdoms aktiviteter på asylcentrene ved at klikke på de enkelte projekter i menuen til højre.

Vil du læse mere om de enkelte centre så gå ind på Dansk Røde Kors’ hjemmeside.


Nyheder

RBU søger fundraiser i løntilskud
Vi søger en konsulent til fundraising og projektledelse en løntilskudsstilling 30 timer om ugen. Læs mere her.
Nyt magasin om lektiecaféer for selv de mest skoletrætte
På baggrund af erfaringer med ti lektiecaféer udgiver Brug for Alle Unge og Red Barnet Ungdom nu et magasin med konkrete anbefalinger til, hvordan man skaber alternative lektiecaféer, som også appellerer til de mest skoletrætte og fagligt svage elever.
Tilmeld dig Uddannelsesdag i København
Nu er programmet klar til Uddannelsesdagen i København d. 28. februar 2015. Udover nogle super fede workshops er der denne gang særligt fokus på, hvordan man som ildsjæl gør en forskel for børn og unge. Du kan tilmelde dig og se programmet her
Yassine og Kalmargade kæmpede til Lemvig Cup
Hør om det lykkedes Yassine, Farxan og drengene fra Kalmargade Drengeklub at besejre de regerende mestre til Jyllandsmesterskaberne i indendørs fodbold.
Læs flere nyheder
Red Barnet Ungdom / Rosenørns Allé 12 / 1634 København V / Tlf: 35 24 85 42 / redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk